Kesam dipp - nyhet fra TINE

Kosthold14.05.2014Joachim Marhaug550

Har du prøvd kesam dipp?

Kesam dipp er det siste fra TINE. Dette er altså en ferdigblandet dipp av kesam original. Smaken er basert på den populære Holiday mix som består av både paprika og løk.

Kesam dipp har raskt blitt en snakkis og vi forstår hvorfor etter vi har smakt den. Den smaker meget godt. Kesam dipp er ett av de nye produktene TINE har lansert nå i mai.

Latskapen lenge leve. Her slipper du altså å kjøpe kesam/rømme og pulvermix og blande det selv. Denne er ferdigblandet og det eneste du trenger å gjøre er å åpne lokket og begynne å dippe.

Kesam dipp under lupen

Ingredienser
Helmelk, krydder (paprikagranulat, løkpulver, hvitløkspulver, paprikapulver), salt, fuktose, smaksforsterker (natriumglutamat), aroma, sitronjuicekonsentrat, melkesyrekultur, sukker, stabilisator (xantangummi) og løpe (mikrobiell).

Næringsinnhold per 100g
energi 486 kJ (117 kcal), fett 7,4 g, -hvorav mettede fettsyrer 4,8 g, karbohydrat 5,8 g, -hvorav sukkerarter 5,8 g, kostfiber 0,2 g, protein 6,6 g, salt 1,2 g, kalsium 135 mg (17 %')' av referanseverdien

Du får i deg nesten 20 gram protein i en boks Kesam dipp og 7,4% fett. Dersom du vil blande pulver selv (og velge i andre smaker) kan du kjøpe mager kesam istedet og få i deg hele 36 gram protein per boks og enda mindre fett.

Smaken av Kesam dipp er som sagt meget god og har en litt særpreget og fyldig smak. Det er ikke helt lik smak som Holiday mix posen som du får i pulver og som du blander ut selv. Du får også en ettersmak av paprika. Dippen kan du brukes til som mangt, rett og slett som dipp til grønnsaker eller som helgekos til potetgull. Du kan også bruke den som en rømme til middagen for ekstra smak.

Perfekt for å få barn til å like grønnsaker!


6 enkle dipper til grønnsaker

Kosthold27.04.202068

Dette er snacksen du kan spise massevis av.
Tine har lansert en ny praktisk og moderne drikkeflaske på 0,275 liter.
Dette er høstens matvarer som kommer inn nå.
Ekstra lett melk kartongen forsvinner i løpet av året. Hvorfor?

6 enkle dipper til grønnsaker

Kosthold27.04.202068

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!