Få med deg dagens utgave!

Diverse25.04.2011Joachim Marhaug8

Denne utgaven har vi fokus på rygg. Vi gir deg skadeforebyggende tips, trening av rygg og hvordan bli sterk i markløft. Samt har vi et coverpar; Knut Øines og Sólrún Stefánsdóttir stod ute i 17 minus for å bli avbildet i snøvær!

På coveret: Sólrún Stefánsdóttir og Knut Øines
Foto: Jon Klasbu
Ansvarlig redaktør: Ann Kristin Berli-Johnsen
Antall sider: 100

Utdrag fra lederen: "Er du som meg så elsker du å trene. Du elsker forberedelsene til ei treningsøkt, du elsker adrenalinkicket under økta og du elsker den gode følelsen i kroppen etter ei vel gjennomført økt. Er du som meg elsker du stølheten i muskulaturen dagen etter ei god brystøkt, og du elsker den vanvittige pumpen i latsen etter ei rå ryggøkt.  

Eller kjøp abonnement her! Tegn et abonnement for kun kr 199,- for 5 utgaver!

 

 

Innhold Nr11 - 02/2011

 

22. 7 effektive rygg tips
Ryggen er uten tvil en av de hardeste og mest krevende muskelgruppene å trene. Ikke bare er det vanvittig energikrevende når øvelsene gjøres korrekt, men det faktum at man ikke kan se ryggen når man trener den gjør at mange sliter med å holde fokus på jobben som skal gjøres.

24. Vi møtte Lilly Marlene på gymmet
Etter en stund med fokus på alle de aktive innen konkurranser ville redaksjonen i Treningsforum huke tak i vanlige medlemmer du ser på et treningsstudio. Vi møtte Lilly Marlene Christiansen. Hun er 21 år gammel, tvillingmamma og student. Lilly er målbevisst og en aktiv jente hvor hverdagen stort sett går i ett.

34. Conan & Xena
En dag i desember fikk jeg telefon fra vår eminente fotograf hvor han heseblesende fortalte meg at han hadde hatt tidenes råeste shoot! I 17 minusgrader hadde han tatt bilder av Sòlrùn Stefansdottir og Knut Øines - ute! Kort tid etter hadde jeg fått et foreløpig forslag til cover på mail, og jeg var solgt!

50. Sunt, men usunt
Kanel er en kraftig antioksidant og regulerer blodsukkeret. Laks er full av omega-3, som er bra for hjerte og immunsystem. Linfrø og solsikkefrø er gode kilder til flerumettet fett, antioksidanttilskudd er spesielt nødvendig for deg som trener mye, sukkerfattige frokostblandinger, grovbrød, og knekkebrød er fiberrikt og sunt, kjøtt er en optimal proteinkilde for hverdagskosten, rosiner gir både fiber og jern, og er mageregulerende....

56. Slik skreddersyr du din egen diett
Uansett hvilket utgangspunkt du har og hva formålet med dietten er - så er det en ting som er viktigere enn alt annet - kontinuitet. Er ikke dietten lagt opp slik at den er enkelt å følge, gir deg den nødvendige appetittkontrollen og gjør det mulig å trives, så er den virkningsløs.  



66. Gutten te`a Bjørn og`n Erland
Det er noe spesielt med Svend Viking. Guttungen fra Krokstadelva som løftet 100 kilo i benken første gangen han prøvde. Ungdommen som skrev flere treningsprogram i timene enn stiler. Den unge mannen som tok seg en blås mellom de tyngste settene i knebøy når han trente, og så satte Europarekorder og norgesrekorder på stevnene. Mannen som har trent og slitt hele sitt liv for å leve av talentet sitt. I de verste stundene har det ikke vært til salt i såret, og i de beste stundene har han vært den beste i verden og hyllet av tusener. Historien om Svend Viking Karlsen sitt liv får man ikke plass til i et helt magasin en gang, men her er en liten del av den store mannen.

82. Feiende flotte styrkeløftjenter
I Bodø nå nylig var jeg så heldig at jeg fikk treffe tre feiende flotte frøkner. Felles for disse tre er at de er feminine, flotte, freidige, sterke, kunnskapsrike – og styrkeløftere. Lettere lattermilde lå vi henslengt på gulvet i bodypumpsalen på Friskhuset City Nord, alle slitne og med lavt blodsukker etter en lang arbeidsdag med påfølgende treningsøkt og fotoshoot …

Andre artikler:
- Ryggproblemer
- Wok it, baby
- Markløft

Faste sider:
- Leder
- Smått og godt
- Sett og hørt
- Innboks
- Forbundet har ordet (kroppsbygging)
- Forbundet har odet (strongman)
- Forskning
- Tegnestripe
- Produkter i fokus

Kjøabonnement her. Leveres fortløpende direkte hjem til din postkasse! Kun 199,- for 5 nummer!

 

 


Forsidejakten 2015

Diverse12.08.201542

Send inn dine formbilder nå!

Supersprek trebarnsmor - Nadia

Diverse05.05.2015279

Superspreke Nadia Isabella Pettersen er trebarnsmor.

Norges HOTTESTE fitnesspar

Diverse18.03.201577

Alexander Farrag Ladsten og Vilde Waksvik pryder coveret!

Vinnerne av Forsidejakten

Trening18.11.201451

Dette er vinnerne av Forsidejakten på Treningsforum.

Forsidejakten 2015

Diverse12.08.201542

Supersprek trebarnsmor - Nadia

Diverse05.05.2015279

Norges HOTTESTE fitnesspar

Diverse18.03.201577

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!